Η παχυσαρκία και τα περιττά κιλά είναι οι κύριες αιτίες της υπέρτασης και του αδύναμου ανοσοποιητικού!


"Αλλά τα φαρμακεία δεν πουλάνε φάρμακα που βοηθούν σε αυτή την περίπτωση..." Ενδροκρινολόγος, M.D. Στέλιος Αλεξάνδρου

Η παχυσαρκία σκοτώνει έως και 645 ανθρώπους καθημερινά σε όλη τη χώρα.

Στα γυρίσματα μιας από τις εκπομπές συνέβη μια σύγκρουση που έδειξε στους «αστέρες» της ιατρικής τη θέση τους. Ένας από τους προσκεκλημένους ειδικούς άρχισε ξαφνικά να μιλάει εκτός σεναρίου. Η δήλωσή του εξέπληξε τους πάντες στο στούντιο. Στελέχη του Υπουργείου Υγείας δέχθηκαν πολύ σφοδρή επίθεση.

Ο ενδοκρινολόγος ήταν κάθετος: "Κλείνετε τα μάτια μπροστά σε ένα πρόβλημα που σκοτώνει εκατοντάδες ανθρώπους στην Ελλάδα κάθε μέρα! Γιατί κανείς δεν μιλά για τη μάστιγα της παχυσαρκίας;! Γιατί όλοι σιωπούν για το γεγονός ότι ήδη υπάρχει το προϊόν που βοηθά στην απώλεια των περιττών κιλών;

Η παχυσαρκία είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος του ανθρώπου. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Οι επιπλοκές που συνδέονται με την παχυσαρκία και το υπερβολικό βάρος αποτελούν Νούμερο 1 αιτία θανάτου. Σε απόλυτους αριθμούς, αυτό σημαίνει περίπου μισό εκατομμύριο θανάτους μόνο φέτος.

"Οι άνθρωποι πεθαίνου λόγω του αδύναμου ανοσοποιητικού, ενώ η παχυσαρκία και το περιττό βάρος απλώς επιταχύνουν τη διαδικασία! Θυμηθείτε αυτό μια και καλή!" - είπε ο Στέλιος Αλεξάνδρου από το Ινστιτούτο Ενδοκρινολογίας, ο οποίος ήταν ένας από τους ειδικούς που είχαν προσκληθεί, ωστόσο οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην κυριολεξία τον έκαναν να σωπάσει.

Τα στατιστικά στοιχεία είναι σοκαριστικά! Σχεδόν 100000 πολίτες της Ελλάδας πέθαναν πρόσφατα λόγω προβλημάτων που προκαλούνται από την παχυσαρκία και το υπερβολικό βάρος.

Προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση στο στούντιο. Οι ειδικοί, γιατροί από διάφορες κλινικές της Ελλάδας, άρχισαν να διαφωνούν και να διακόπτουν ο ένας τον άλλον. Η κλήση με το γιατρό Αλεξάνδρου έληξε πρόωρα και έπεσαν διαφημίσεις.

Αυτό το μέρος αφαιρέθηκε αργότερα από την εκπομπή. Αλλά το κοινό στο στούντιο θυμόταν αυτό το περιστατικό για πολύ καιρό.

Αποφασίσαμε να κάνουμε τη δική μας έρευνα και να αναζητήσουμε τον γιατρό.

Συναντήσαμε το Δρ. Αλεξάνδρου λίγο πριν την έναρξη του χειρουργείου της ημέρας.

Δημοσιογράφος: Γιατρέ, όλοι οι συνάδελφοί σας γνωρίζουν για το σκάνδαλο στην τηλεόραση. Δεν φοβηθήκατε να εκφωνήσετε έναν τόσο αιχμηρό λόγο;

Δρ. Αλεξάνδρου: Καταλάβαινα όλους τους κινδύνους, αλλά δεν μπορούσα άλλο να παραμένω σιωπηλός. Δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να λέμε άδεια λόγια και να αποφεύγουμε να δίνουμε προτάσεις για συγκεκριμένη θεραπεία του προβλήματος. Είμαι γιατρός, έδωσα τον όρκο του Ιπποκράτη και τον ακολουθώ. Χαίρομαι που επικοινωνήσατε μαζί μου, γιατί θα μπορέσω να επαναλάβω τα λόγια μου για τη φαρμακευτική συνωμοσία για τους αναγνώστες σας.

Πέρυσι, ένας φοιτητής μας, ένας ευφυής νέος από τη Θεσσαλονίκη, έλαβε το μεγαλύτερο ιατρικό βραβείο στη χώρα, για την εύρεση μιας λύσης που ενισχύει την απώλεια βάρους - ακόμα και 8 κιλά την εβδομάδα, χωρίς φάρμακα, χωρίς πείνα και εξόντωση. Το έχετε ακούσει αυτό κάπου; Μήπως το παρουσίασαν τα μέσα ενημέρωσης; Όλοι σιωπούν, γιατί κερδίζουν εκατομμύρια από φάρμακα χαμηλής ποιότητας!

Δημοσιογράφος: Τι ακριβώς θέλετε να πείτε;

Δρ. Αλεξάνδρου: Τα φάρμακα που έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, τα οποία συνταγογραφούνται επίσημα στους ασθενείς έχουν μόνο μια σημαντική λειτουργία - αντλούν χρήματα από την τσέπη των ασθενών και τα βάζουν στις τσέπες των ολιγαρχών της ιατρικής.

Δημοσιογράφος: Υπάρχει όμως διέξοδος από αυτή την κατάσταση;

Δρ. Αλεξάνδρου: Η τέλεια λύση είναι η εφεύρεση του φοιτητή. Είναι το ReduSlim. Ωστόσο, είναι πρακτικώς αδύνατον να το βρείτε στα φαρμακεία - μπορείτε να μαντέψετε το λόγο.

Δημοσιογράφος: Πείτε μας, παρακαλώ, σε τι διαφέρει το ReduSlim από άλλα παρόμοια προϊόντα;

Δρ. Αλεξάνδρου: Η βασική διαφορά είναι ότι το ReduSlim δίνει αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Μπορείτε να χάσετε περίπου 5 - 8 κιλά την εβδομάδα χωρίς σωματική άσκηση και δίαιτες! Και το πιο σημαντικό, αυτό το φάρμακο, σε αντίθεση με τα ανάλογα, όπως Herbalife, Reduslim, Neurosystem και Furosemide, είναι απόλυτα ασφαλές .

Το ReduSlim είνα ένα προϊόν που περιέχει πολλά εκχυλίσματα, τα οποία αυξάνουν την ταχύτητα της καύσης του λίπους κατά 10 φορές.

Το ReduSlim επιταχύνει το μεταβολισμό, αποκαθιστά το έργο του ενδοκρινικού συστήματος, διεγείρει την αναγέννηση των ιστών και αναστέλλει το αίσθημα της πείνας.

Το ReduSlim περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και είναι ενεργό διεγερτικό των φυσικών διεργασιών στον ανθρώπινο οργανισμό. Επειδή η καύση του λίπους συμβαίνει χάρη στον γρήγορο μεταβολισμό, οι δίαιτες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Ως αποτέλεσμα, το υποδόριο λίπος στις προβληματικές περιοχές εξαφανίζεται για πάντα, με ποσοστό μισού κιλού τη μέρα!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα ανθρώπων που δοκίμασαν το ReduSlim :

Αποτέλεσμα μετά από 28 μέρες λήψης του ReduSlim

Αποτέλεσμα μετά από 14 μέρες λήψης του ReduSlim

Αποτέλεσμα μετά από 21 μέρες λήψης του ReduSlim

Αποτέλεσμα μετά από 14 μέρες λήψης του ReduSlim

Δημοσιογράφος: Αλλά αν αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία, τότε πώς μπορούμε να το προμηθευτούμε;

Δρ. Αλεξάνδρου: Αποφασίσαμε ότι αν τα offline φαρμακεία δεν θέλουν καν να μιλήσουν μαζί μας, εμείς μπορούμε να λειτουργήσουμε και χωρίς αυτά. Ξεκινήσαμε την απευθείας διανομή του ReduSlim. Χωρίς το μεσάζοντα παράγοντα των φαρμακείων. Συζητήσαμε διάφορες επιλογές και αποφασίσαμε ποια θα είναι η πιο αποτελεσματική. Ένα άτομο που θέλει να παραγγείλει ένα φάρμακο μπορεί να λάβει μέρος στην κλήρωση και να κερδίσει μια έκπτωση, μετά την οποία εκπρόσωπός μας επικοινωνεί μαζί του, παρέχει τις απαραίτητες συμβουλές και στέλνει το προϊόν. Σύμφωνα με τον κανονισμό του Ινστιτούτου Ενδοκρινολογίας της Ελλάδας, όλοι μπορούν να πάρουν μέρος στην κλήρωση και να αποκτήσουν το ReduSlim με 50% έκπτωση. Σχεδόν όλοι έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο στις μέρες μας. Ακόμα κι αν ένα άτομο δεν έχει υπολογιστή, συνήθως έχει κινητό τηλέφωνο με πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Όλοι μπορούν να πάρουν μέρος στην κλήρωση μέχρι τις συμπεριλαμβανομένης. Αυτή είναι η κοινή μας δράση με το ελληνικό Ινστιτούτο Ενδοκρινολογίας για να επιστήσουμε την προσοχή του κόσμου στο προϊόν. Ελπίζουμε ότι η διαφήμιση από στόμα σε στόμα λειτουργήσει και κάθε ευχαριστημένο άτομο θα συστήσει τη λύση αυτή σε γνωστούς και συγγενείς.

Δημοσιογράφος: Και ποια είναι η τιμή του προϊόντος;

Δρ. Αλεξάνδρου: Το κόστος παραγωγής του προϊόντος είναι αρκετά υψηλό, αλλά αυτή τη στιγμή καταφέραμε να διαπραγματευτούμε με τη διοίκηση του Ινστιτούτου Ενδοκρινολογίας της Ελλάδας ότι θα αποζημιώσουν σχεδόν ολόκληρο το κόστος στον τελικό αγοραστή. Πάνω από το 90%. Ευτυχώς, η διοίκηση δείχνει κατανόηση στο πόσο σημαντικό είναι να διατίθεται αυτό το προϊόν σε όλους τους Έλληνες και όχι μόνο στους πλούσιους. Σε αντάλλαγμα, δεσμευτήκαμε να μην πουλήσουμε τη φόρμουλα του προϊόντος στο εξωτερικό και να μην κάνουμε εξαγωγές. Θα πωλείται αποκλειστικά και μόνο εντός της χώρας.

Ανοίξτε το κουτί και βρείτε το ReduSlim σε μισή τιμή!
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%

Έχετε μια τελευταία ευκαιρία!
Δοκιμάστε ξανά!

✔ Βεβαίωση γνησιότητας

Βιαστείτε να συμπληρώσετε την αίτηση

κι αποκτήστε το ReduSlim με 50% έκπτωση
78 EURO  39 EURO
Διαθέσιμα πακέτα; 25
↓ Πατήστε το κουμπί για παραγγελία ↓
Συγχαρητήρια!

Αποκτήστε το ReduSlim με 50% έκπτωση

ΟΚ

Πάρτε μέρος στην κλήρωση για το ReduSlim

Τατιάνα , Αθήνα
Μόλις παράγγειλα 6 πακέτα .